belucky

True colors

Kategori: Allmänt

goodmorgon! jag vet att uppdateringen inte har varit på topp men har varit väldigt upptagen, igår åkte jag o alvizz in till stan och jag handlade de sista sakerna tills imorgon, sen åkte jag hem och följde med mamma till friskis o svettis och tränade på gym och sedan åkte vi och hämtade pappa på arlanda, han kom hem från köpenhamn och han hade köpt ett par shorts och en collage tröja från abercrombie till mig Wehoooo!! :D happyy guurl! 
Snart ska jag åka iväg och klippa mig, såå det ska bli najs ;)
 
Måste också bara säga att jag nog också kommer ta en bloggpaus som Erika, en av anledningarna är ju för att blogg.se appen på mobilen funkar intee och jag orkar inte logga in på datorn varje gång jag ska blogga, men också för att jag inte hinner eftersom nu åker jag til brighton och är borta i två veckor sen typ 4 dagar efter jag kommer hem ska jag följa med tilda till Gotland och sen dagen efter när jag kommer hem från Gotland ska jag åka till mallorca i en vecka, och sen blir det kanske åre och landet osv. såå uppdateringen kommer inte vara på topp! Kanske hinner slänga in lite inlägg då & då :) 
Ha en super bra sommar! puss Lydia 
 

borta bra men hemma bäst

Kategori: Allmänt

hejhalloo! åker hem idag från landet ska bara packa ihop mina saker och sen blir det bilresa i cirka 2-3 timmar :) 
har haft det super mysigt hääär! :D men nu blir det hem och börja förbereda mig för brighton på onsdaaag, weeeiii! :D ha en bra dag! pusss Lydia
hahaha här bjuder jag på några finfina bilder på mig och min kusin Julia ;)